Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Чи задовільняють Вас створені безпекові умови перебування дитини в ЗДО?
Всього 1 людина
Голосування
Як вам працюється в умовах карантину?
Всього 4 людини
Голосування
Як Вам наш сайт?
Всього 17 чоловік

Атестація 2024 педагогів закладу дошкільної освіти № 1 селища Кельменці

Дата: 14 квітня о 22:38, Оновлено 14 квітня о 22:39
65 переглядів

За атестаційний період роботи педагоги показали себе сумлінними, витриманими педагогами, яким притаманні такі особистості якості, як любов до дітей, доброта в поєднанні з розумною вимогливістю, ретельність у виконанні виховної роботи з дітьми.
У наших педагогів розвинені комунікативні та організаторські здібності і працелюбність.
ПАВЛЮК Жанна Георгіївна уміє переконувати та відстоювати свою думку. Під час роботи з кадрами використовує різні прийоми і форми педагогічної діяльності. Володіє змістом програм за якими працює заклад. Спрямовує учасників педагогічного процесу на інтегрований підхід у вихованні дітей дошкільного віку. Вона досконало володіє інноваційними технологіями, методиками дошкільного виховання. Є членом психолого-педагогічної комісії з 2021року.
Жанна Георгіївна постійно передає свій педагогічний досвід молодим кадрам. З власного досвіду практичної роботи педагог випустила методичний посібник «Сюжетно-ігрові заняття на розвиток логіко-математичних здібностей у старших дошкільнят» та «Театр – це школа життя». На сайті ЗДО№1 смт. Кельменці веде сторінку новин, де регулярно ділиться інформацією із педпрацівниками по інноваціях, педагогічних цікавинках, методичній роботі. Висвітлює цікаві події з життя закладу для батьків вихованців.
За час роботи в ЗДО зарекомендувала себе як відповідальний, досвідчений педагог. Вона проводить навчально-виховний процес з урахуванням вікових та психологічних особливостей дітей, відповідно до сучасних вимог організації освітнього процесу. Під час проведення занять вміло застосовує інформаційно-комунікаційні технології, поінформована у інноваціях, активно впроваджує в роботу інфомаційно–комп’ютерні технології, розвиток творчих здібностей через театралізацію, дбає про безпеку життєдіяльності дошкільнят, що дає змогу активно впроваджувати методи інтерактивного навчання, значно поліпшувати якість знань дітей.
Педагог створила розвивальне середовище, структурним елементом якого є театралізована діяльність. Завдяки системному використанню театру вихованці групи проявляють творчість, самостійність, зацікавленість у навчанні.
За час роботи в ЗДО на посаді вихователя-методиста зарекомендувала себе як відповідальний, досвідчений педагог та умілий організатор. Має добре розвинені комунікативні та організаторські здібності, цілеспрямованість і працелюбність. Вона вміє згуртувати педагогічний колектив, завжди поінформована у інноваціях, активно впроваджує в роботу закладу інформаційно-комп’ютерні технології, розвиток творчих здібностей дошкільнят, дбає про безпеку життєдіяльності малят та колективу.
ГЛІБІЩУК Оксана Іванівна відповідальна, сумлінно виконує свою роботу. Вихователь вміє зрозуміло та доступно пояснити вихованцям програмовий матеріал та гарно спілкуватися з дітьми. Грамотно організовує навчально-виховний процес із дотриманням вимог Базового компонента дошкільної освіти й чинних програм та урахуванням психологічних, фізіологічних індивідуальних і вікових особливостей розвитку дітей. Володіє ситуацією в дитячому колективі, у роботі з батьками використовує диференційований та індивідуальний підхід.
Поглиблено працює над питанням розвитку творчості та навчання дітей. Поповнила мікрометодкуток добірками розвивальних ігор, роздавального матеріалу, поновила ігровий куточок. Заняття будує цікаво, включаючи в них різноманітні ігри та вправи для розвитку творчості та навчання дошкільнят. У своїй діяльності вихователь активно застосовує інноваційні форми роботи з дітьми. Вміє їх зацікавити, використовує ігрові методи та прийоми.
ХОХУЛЯК Олена Іванівна має глибокі знання в галузі педагогіки і психології дитини, вміння застосовувати сучасні методики навчання та виховання дошкільників, володіє комунікативними та організаторськими здібностями, цілеспрямована та працелюбна. Вихователь проявляє увагу до потреб і можливостей кожної дитини, розвиває індивідуальні підходи до навчання та виховання. Вона вміло взаємодіє з дітьми, їхніми батьками та колегами, створюючи атмосферу довіри та співпраці. Особливу увагу приділяє розвитку мовлення дошкільників, використовуючи різні логопедичні прийоми. Організувала створення ресурсної кімнати, та придбала дидактичний матеріал: - мозаїки, втулки, шнурівки, пазли, що сприяє розвитку мовлення дошкільнят. Тут панує невимушена, творча, пізнавально-розважальна атмосфера, в такому середовищі найоптимальніше встановлювати та налагоджувати зв’язок педагога з дитиною і дітей між собою.
Вихователь виявляє високу емоційну стабільність і толерантність у складних життєвих ситуаціях, що дозволяє їй ефективно керувати поведінкою дітей та вирішувати конфлікти. Педагог має всі необхідні якості для успішної роботи з дітьми у дошкільному віці та сприяє їхньому гармонійному розвитку.
ВІТРЕНЮК Наталія Олександрівна відповідальна, старанна, сумлінно виконує свою роботу. Її заняття вирізняються продуманою структурою, чітко поставленими метою, конкретними завданнями. Педагог вміє зрозуміло та доступно пояснити вихованцям програмовий матеріал, невимушено спілкуватися з дітьми. Вона активно впроваджує у навчальну діяльність інтерактивні та нетрадиційні форми і методи роботи, враховуючи вікові та індивідуальні особливості дітей. Значну роботу проводить по розвитку пізнавальної активності дітей. Для цього систематично застосовує розвивальні вправи, дидактичні та рольові ігри, заняття-подорожі, заняття-казки. Поглиблено працює над розвитком творчих здібностей дошкільнят, використовує елементи STREАM-освіти.
БАНДУРОВСЬКА Марина Іванівна показала себе відповідальним, старанним педагогом, який вміє знайти спільну мову з дітьми та володіє такими особистими якостями як любов до дітей, щирість, доброта.
Її заняття вирізняються продуманою структурою, чітко поставленими метою, конкретними завданнями. Вихователь вміє зрозуміло та доступно пояснити вихованцям програмовий матеріал, невимушено спілкуватися з дітьми. Вона впроваджує у навчальну діяльність нетрадиційні форми і методи роботи, враховуючи вікові та індивідуальні особливості дітей. Значну роботу проводить по розвитку пізнавальної активності дітей. Для цього систематично застосовує розвивальні вправи, дидактичні та рольові ігри.

Директор ЗДО №1 селища Кельменці Людмила КОЗЯРСЬКА

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.